Nieuws

Inschrijving 38e Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park

14-12-2018

Zondag 12 mei 2019 vindt de 38e editie van de vernieuwde Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park plaats. De afstanden voor jong en oud brengen de lopers langs de highlights van de stad, waarbij de Domstad van start tot aan de finish zich van haar mooiste kant laat zien. De inschrijving hiervoor is geopend.

Lees meer
Inschrijving 38e Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park

Inschrijving opent binnenkort!

7-12-2018

De inschrijving van de 38e editie van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park zullen binnenkort openen. Hou de website en de social media kanalen van de Utrecht Marathon in de gaten voor meer informatie. 

Lees meer
Inschrijving opent binnenkort!

Nieuwe website online

22-10-2018

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende weken wordt de website verder uitgebreid.

Lees meer
Nieuwe website online