Inschrijvingen 40ste editie Utrecht Marathon geopend

21-12-2023

Op zondag 19 mei 2024 staat Utrecht weer in het teken van de Utrecht Marathon. Verschillende afstanden zullen tijdens deze jubileum editie van start gaan, waardoor het een spektakel wordt voor alle type lopers en leeftijden. De start en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park.

Lees meer
Inschrijvingen 40ste editie Utrecht Marathon geopend

Enthousiaste deelnemers genieten in het zonnetje tijdens 39e editie Utrecht Marathon

21-5-2023

Op 21 mei 2023 stond de Domstad weer in het teken van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park. Duizenden fanatieke deelnemers en toeschouwers genoten van een zonnig hardloopfeest. Het parcours was een combinatie van de groene omgeving en de historische binnenstad van Utrecht. De start en finish waren op het Utrecht Science Park. Voor goede doel KWF was er een prachtige cheque van €609.713,- euro.

Lees meer
Enthousiaste deelnemers genieten in het zonnetje tijdens 39e editie Utrecht Marathon

Laatste weersvoorspelling Utrecht Marathon 2023

20-5-2023

UPDATE 21 MEI

Het wordt zondag 21 mei een warme dag tijdens de 39e editie van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park. Om 9:00 uur is er een aangename temperatuur van 16 graden. De temperatuur loopt op naar 20 graden rond het middaguur. Later in de middag wordt het 22 graden. 

Lees meer
Laatste weersvoorspelling Utrecht Marathon 2023

Tips voor hardlopen bij warm weer

17-5-2023

Het is natuurlijk heerlijk om in het zonnetje buiten hard te lopen, maar het is belangrijk om bij warm weer extra goed naar je lichaam te luisteren. In dit artikel bereiden we je voor op hardlopen in warme omstandigheden. 

Lees hier de weersomstandigheden voor de 39e editie van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park. 

Lees meer
Tips voor hardlopen bij warm weer

Geniet van de officiële playlist van de Utrecht Marathon 2023 samengesteld door Sander Hoogendoorn

10-5-2023

Bijna is het zo ver! De start van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park. Om je alvast wat extra te motiveren en je trainingsrondjes een boost te geven, heeft radio dj Sander Hoogendoorn een officiële playlist voor de Utrecht Marathon samengesteld. Download de playlist en geniet van heerlijke muziek tijdens het hardlopen.

Lees meer
Geniet van de officiële playlist van de Utrecht Marathon 2023 samengesteld door Sander Hoogendoorn

Schrijf je snel in voor de laatste startbewijzen van de GenDx ¼ Marathon & Utrecht Science Park Halve Marathon

5-5-2023

Op zondag 21 mei 2023 staat Utrecht in het teken van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park. Ruim 10.000 fanatieke hardlopers zullen in beweging komen tijdens dit hardloopevenement. Wil jij ook deelnemen aan dit grote loopfeest in de Domstad, schrijf je dan snel in!

Lees meer
Schrijf je snel in voor de laatste startbewijzen van de GenDx ¼ Marathon & Utrecht Science Park Halve Marathon

Zorg van de Zaak, het netwerk voor bedrijfsgezondheidszorg drie jaar titelsponsor van de Business Runs van Utrecht Marathon

3-5-2023

Zorg van de Zaak en de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park zijn een mooie samenwerking aangegaan, waarbij Zorg van de Zaak zich verbindt als titelsponsor van de Business Runs voor de komende drie jaar. Daarmee krijgt de Business Run vanaf deze editie de titel: Zorg van de Zaak Business Run.

Lees meer
Zorg van de Zaak, het netwerk voor bedrijfsgezondheidszorg drie jaar titelsponsor van de Business Runs van Utrecht Marathon

Ontdek het parcours van de Utrecht Marathon 2023

29-3-2023

Het parcours voor de 39ste editie van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park is bekend! Op 21 mei staat de Domstad in het teken van de Utrecht Marathon. De start- en finishlocatie van deze hardloopklassieker zijn op het Utrecht Science Park.

Lees meer
Ontdek het parcours van de Utrecht Marathon 2023


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park 2024!

Lees meer