Schrijf je in voor het sportmedisch hardloopsymposium op 28 maart

15-3-2023
Wat moet iedere hardloper absoluut weten

Op dinsdagavond 28 maart 2023 organiseert de afdeling Sportgeneeskunde van het UMC Utrecht het sportmedisch hardloopsymposium. Iedereen is welkom, deelname is gratis. Graag wel even aanmelden.

Lees meer
Schrijf je in voor het sportmedisch hardloopsymposium op 28 maart

Utrecht Marathon heropent inschrijving en bindt nieuwe partner

20-12-2022
Inschrijving heropend voor 39ste editie van Utrecht Marathon op zondag 21 mei 2023

Na een periode van uitstel door Covid-19, keert de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park in het voorjaar van 2023 terug op de hardloopkalender. De inschrijvingen zijn per vandaag heropend. Op 21 mei 2023 gaan er verschillende afstanden van start, voor alle type lopers en leeftijden. De start en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park.

Lees meer
Utrecht Marathon heropent inschrijving en bindt nieuwe partner

De Utrecht Marathon gaat op 21 mei 2023 van start!

14-12-2022

Deelnemers die reeds staan ingeschreven voor deze uitgestelde 39e editie zijn al in het bezit van een geldig startbewijs. Eventueel extra bestelde producten zijn geldig voor de editie in 2023. Hier hoeven deelnemers niets voor te doen en ontvangen binnenkort persoonlijk bericht.

Berichtgeving over de heropening van de inschrijvingen volgt binnenkort.

Lees meer
De Utrecht Marathon gaat op 21 mei 2023 van start!

Utrecht Marathon wil met 39ste editie nieuwe start maken

10-2-2022

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park wil de komende herfst óf anders in de lente van 2023 een nieuwe, frisse start maken en het mooie sportevenement verder uitbouwen. De voorbereiding op de geplande editie van 3 april aanstaande kende onder meer vanwege corona zó veel vertraging, tegenslag en onzekerheid, dat het evenement op die datum van de kalender is gehaald. De startbewijzen blijven geldig en deelnemers kunnen zich gratis inschrijven voor de Singelloop Utrecht.

Lees meer
Marathon Utrecht wil met 39ste editie nieuwe start maken

39e Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park geopend

15-10-2021

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park vindt – na twee jaar afwezigheid wegens COVID-19 – plaats op zondag 3 april 2022. De startbewijzen van lopers die zich al hadden aangemeld voor de editie die gepland stond in 2020 blijven geldig voor de 39e editie. De deelnemers lopen langs verschillende Utrechtse highlights en finishen op het Utrecht Science Park waar Running, Food en Musi centraal staan. Ook deze editie steunt het evenement KWF Kankerbestrijding. De inschrijving is vandaag geopend.

Lees meer
39e Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park geopend

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park verschuift de 39ste editie naar 2022

18-12-2020

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. De eerstvolgende editie van het populaire hardloopevenement zal op een nader te bepalen datum in het voorjaar van 2022 worden georganiseerd. De startbewijzen voor de eerder dit jaar al eens uitgestelde marathon blijven geldig.

Lees meer
Utrecht Marathon verschuift de 39ste editie naar 2022

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park gaat niet door in 2020 en wordt verplaatst naar 2021

14-4-2020

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 (het coronavirus) vindt de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park niet meer plaats in 2020. Mede door het onzekere verloop van de coronacrisis en de daaruit voortvloeiende drukke evenementenkalender in het najaar, zijn we genoodzaakt het evenement te verplaatsen naar 2021.

 

Lees meer
Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park gaat niet door in 2020 en wordt verplaatst naar 2021

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park uitgesteld

12-3-2020

De organisatie heeft zojuist - donderdag 12 maart 12.00 uur - besloten om de Utrecht Marathon die gepland staat op 19 april te verplaatsen naar een datum later in dit jaar.

De organisatie acht het niet verantwoord gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 om het evenement plaats te laten vinden. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij de organisatie altijd voorop.

De organisatie zal zeer binnenkort in gesprek treden met de diverse stakeholders om te inventariseren welke datum mogelijk is.

Lees meer
Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park uitgesteld


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park 2024!

Lees meer