Zorg van de Zaak Business Halve Marathon

21,1 km

Bij de Zorg van de Zaak Business Halve Marathon neem je als team (bestaande uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers) deel aan de Halve Marathon (21,1 km). Iedere deelnemer legt individueel de gehele afstand af en wordt opgenomen in de overall-uitslag. Per team wordt ook een klassement opgemaakt, waarbij de 3 snelste tijden van de teamleden worden opgeteld. Er zijn trofeeën voor de drie snelste teams van de Zorg van de Zaak Business Halve Marathon. Een unieke kans om een echte teamprestatie neer te zetten!

Zorg van de Zaak Business 1/4 Marathon

10,55 km

Bij de Zorg van de Zaak Business 1/4 Marathon neem je als team (bestaande uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers) deel aan de 1/4 marathon (10,55 km). Iedere deelnemer legt individueel de gehele afstand af en wordt opgenomen in de overall-uitslag. Per team wordt ook een klassement opgemaakt, waarbij de 3 snelste tijden van de teamleden worden opgeteld. Er zijn trofeeën voor de drie snelste teams van de Zorg van de Zaak Business 1/4 Marathon. Een unieke kans om een echte teamprestatie neer te zetten!

Wat krijg je als Business Team

Startnummers en toebehoren
Startnummers en toebehoren
Medailles
Medailles
Verzorging onderweg
Verzorging onderweg
Prijs voor de drie snelste teams
Prijs voor de drie snelste teams
Toegang Business ontvangst
Teamuitslag
Teamuitslag
Downloadbare bedrijfsoorkonde
Downloadbare bedrijfsoorkonde
Naamsvermelding website
Naamsvermelding website
2 consumptiebonnen p.p
2 consumptiebonnen p.p
Teamfoto
Teamfoto
Extra toegangsbandje voor begeleider
Extra toegangsbandje voor begeleider

Extra info

Algemene voorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Bevestigingsmail

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Deelnemende bedrijven

Welke bedrijven hebben zich al ingeschreven?

Kleedgelegenheid en tassenafgifte

Kan ik me ergens omkleden tijdens het evenement? 

Bij de businessontvangst in Heidelberglaan 7 zijn kleedkamers, douches en tassenafgifte aanwezig exclusief voor de business teams. Hier kunnen de teams gratis gebruik van maken. 

Minimumleeftijd

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan de Business Runs?
De minimumleeftijd voor deelname aan de Business Run Halve Marathon 18 jaar en de Business Run 1/4 Marathon is 14 jaar op de dag van het evenement.

Prijsuitreiking

Wanneer zijn de prijsuitreikingen?

Business Run 1/4 & halve marathon
De netto tijden van de eerste 3 gefinishte lopers of loopsters van je team worden opgeteld. De teams op de 1e, 2e en 3e plaats ontvangen een trofee. Er wordt op een later moment bekend gemaakt op welk tijdstip de prijsuitreikingen zullen plaatsvinden. 

Startnummer

Waar vind ik informatie over de startnummers?
Klik hier 
voor alle informatie over de startnummers.

Uitslagen

Waar vind ik mijn uitslag?
De uitslagen worden na afloop gepubliceerd op deze pagina. De link naar de uitslagenpagina ontvang je ook per e-mail na het evenement. Let op: de bruto tijd is de officiële tijd. Heb je een vraag of opmerking over jouw uitslag? Stuur dan een e-mail naar Mylaps Event Timing o.v.v. je startnummer en eventueel zelf geklokte tijden. 

Wedstrijdreglement

Wat is het wedstrijdreglement?
Het wedstrijdreglement van de Atletiekunie is van toepassing. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Heb je een vraag? Klik hier voor de FAQ's.


Bekijk de uitslagen!

Bekijk de uitslagen van de Utrecht Marathon 2023 - Utrecht Marathon - USP Halve Marathon - GenDx 1/4 Marathon - Studenten Estafette

Lees meer