Komende evenementen

Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht is een researchuniversiteit die internationaal hoog staat aangeschreven voor haar uitstekende onderwijs en onderzoek. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse wetenschappers uit verschillende onderzoeksgebieden intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Daarmee draagt de Universiteit Utrecht bij aan een betere toekomst voor iedereen.

De Universiteit Utrecht hecht veel waarde aan sport. Sport verbindt en houdt lichaam en geest gezond. Daarnaast draagt sport bij aan een positief studie- en werkklimaat. Sport heeft ook een groot wetenschappelijk en maatschappelijk belang. De Universiteit Utrecht biedt daarom enkele masterprogramma’s aan masterprogramma’s waarin sport centraal staat en binnen meerdere disciplines doen onze wetenschappers onderzoek naar sport Mede daarom is de Universiteit Utrecht partner van de Utrecht Science Park Marathon.

Binnen het Utrecht Science Park werkt de Universiteit Utrecht samen met het Universitair Medisch Centrum Utrecht, de Hogeschool Utrecht en tientallen innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen. De Utrecht Science Park Marathon is een mooie gelegenheid om al deze partners bij elkaar te brengen en hen samen te laten sporten. Studenten en medewerkers van instellingen en bedrijven hebben de mogelijkheid om de marathon in estafettevorm te lopen.
Bekijk de website van de Universiteit Utrecht

Bekijk hier de site van deze partner

Terug naar alle partners


Deel deze pagina