Komende evenementen

UMC Utrecht

UTRECHT SCIENCE PARK MARATHON
Op zondag 19 maart 2017 vindt de Utrecht Science Park marathon plaats. U kunt deelnemen aan diverse afstanden. Voor kinderen tot 12 jaar is er de 1km of 1,7km Wilhelmina Kinderziekenhuis Kidsrun. Daarnaast is er de ROC Midden Nederland 5 kilometer en de RTV Utrecht 10km. Tot slot zijn er de Tempo Team Halve marathon en de Utrecht Science Park Marathon. Meer informatie en inschrijven via www.utrechtmarathon.com.

UTRECHT SCIENCE PARK MARATHON EN HET UMC UTRECHT
Het Utrecht Science Park is hoofdpartner van de Utrecht Marathon; er is een partnership met het Universitair Medisch Centrum Utrecht, Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. Bij de samenwerking staan gezondheid, bewegen, teambuilding en duurzaamheid centraal.
Het UMC Utrecht staat midden in de samenleving, als organisatie op het gebied van gezondheidszorg en als werkgever. Het ondersteunen van sportieve evenementen past binnen de bedrijfsfilosofie van het UMC Utrecht. Sport als middel en sport als doel om gezond te worden én om gezond te blijven. Op elke leeftijd, ziek of fit, sport en beweging draagt bij aan een gezond(er) leven.

ONDERZOEK VOORAFGAAND AAN DE UTRECHT SCIENCE PARK MARATHON
De afdeling Sportgeneeskunde van het UMC Utrecht gaat onderzoek doen bij deelnemers van de hele en halve Utrecht Science Park marathon middels vragenlijsten. We willen hiermee bepalen wat bevorderende en belemmerende factoren zijn voor het al dan niet succesvol afronden van de (halve) marathon. Hierbij zullen er onder andere vragen gesteld worden over blessures, vermoeidheid en belasting voor, tijdens en na het lopen van de (halve) marathon. Het uiteindelijk doel is om advies op maat te kunnen geven aan (halve) marathonlopers voor het voorkomen van blessures en ziektes.

Deelnemers aan de halve en hele Utrecht marathon kunnen zich voor dit onderzoek aanmelden bij inschrijving voor de marathon.
Inschrijven voor de Utrecht Science Park marathon

Bekijk hier de site van deze partner

Terug naar alle partners


Deel deze pagina