Komende evenementen

Run 2 Day

Teamkleding

Doet een team van jouw bedrijf mee aan de Utrecht Science Park Marathon? Dan is het wellicht een leuk idee om het team te kleden in speciale t-shirts met daarop de bedrijfsnaam. Op deze manier krijgt je bedrijf extra exposure en zijn de lopers herkenbaar voor het publiek. Bovendien voelen de lopers zich meer onderdeel van een team als zij hetzelfde shirt dragen.
 
Op zoek naar een adres waar je teamkleding kunt bestellen?
Ga dan naar Run2Day! Voor alle bedrijven, klein of groot, kan Run2Day teamkleding verzorgen. Zij leveren alleen 100% functionele teamkleding, van minder bekende, goedkopere merken als Code Blue tot gerenommeerde merken als Nike. Tevens kan de teamkleding in de eigen bedrijfshuisstijl worden gemaakt. 
 
Kortingsbonnen voor jouw personeel
Bij aanschaf van teamkleding, ontvangt elke deelnemer van het team een € 20,- kortingsbon op de aanschaf van nieuwe hardloopschoenen te besteden in alle Run2Day winkels.

Interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij: teamkleding@run2day.nl.
Zie www.run2day.nl/teamkleding voor meer informatie.

Je kunt ook trainen via Run2Day. Op deze manier sta je goed voorbereid aan de start. De traingen start op zaterdag 7 januari. Kijk voor meer informatie op http://www.irun.nl
 

Bekijk hier de site van deze partner

Terug naar alle partners


Deel deze pagina