Komende evenementen

De Campus Uithof Huisartsenpraktijk

Zorg op maat
Naast onze algemene medische kennis, weten we als geen ander met welke medische zaken studenten geconfronteerd worden. En dankzij de aangepaste openingstijden en toepassingen van deze website kunt u altijd snel en gemakkelijk voor een afspraak bij ons terecht.

Zoek een huisarts in Utrecht die bij je past!
Wanneer je in Utrecht komt studeren en wonen, ben je verplicht je in te schrijven bij de gemeente Utrecht. Ook ben je vanuit je zorgverzekeraar verplicht je in te schrijven bij een huisarts in Utrecht. Wat is makkelijker dan als student of medewerker je in te schrijven bij een praktijk die veel diensten online biedt 24 uur per dag. Maar ook andere patiƫnten zijn natuurlijk van harte welkom. Geen beperking heeft als het gaat om inschrijvingen van nieuwe patienten. De huisartsenpraktijk is open voor iedereen in Utrecht. Oftewel je kan je inschrijven ongeacht waar je woont in Utrecht! Zoek een huisarts in Utrecht met een huisartsenpraktijk die bij je past.

Vestigingen
De huisartsenpraktijk heeft twee vestigingen in Utrecht, op de Uithof in Casa Confetti, Leuvenplein 10-11 3584 LA (dat is naast het Bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht aan de Heidelberglaan 8) en op het Janskerkhof, Nobelstraat 2a 3512EN (boven Trainmore, ingang naast coffee bar Ludwig)

Ga voor meer informatie naar: www.huisartsdeuithof.nl

Terug naar alle partners


Deel deze pagina