Coordinatoren gezocht

Coördinatorfuncties

We zoeken nog een aantal coördinatoren om samen met ons de Utrecht Science Park Marathon te organiseren. Ben jij een organisatietalent en weet je wel van aanpakken? Kijk dan hieronder voor welke functies we nog iemand zoeken en vul het formulier in of stuur een e-mail naar vrijwilligers@185.104.29.12

Coördinator tassendepot
Alle deelnemers hebben de mogelijkheid om hun tas achter te laten in sportcentrum Olympos. Als coördinator van het tassendepot ben je in de voorbereiding betrokken bij de indeling van het sportcentrum en de organisatie van het tassendepot. Tijdens de wedstrijd stuur je een team van vrijwilligers aan dat het tassendepot bemand. Het kan op momenten erg druk zijn bij het tassendepot, dus stressbestendigheid is een nuttige eigenschap voor deze functie.
Tijdsindicatie: 2x voorbereidingsbijeenkomst + opbouwen op zaterdag 17 maart + zondag 18 maart

Coördinator inschrijvingen
We zoeken om het inschrijvingenteam compleet te maken nog één coördinator inschrijvingen. Je voornaamste taak is het aansturen van de vrijwilligers die voorinschrijvingen uitdelen en na-inschrijvingen verwerken. Je werkt samen met twee andere coördinatoren. In het geval van problemen met inschrijvingen probeer jij die op te lossen en als coördinator zorg je ervoor dat de situatie in het sportcentrum rustig blijft en onder controle.
Tijdsindicatie: 2x voorbereidingsbijeenkomst + zaterdag 17 maart + zondag 18 maart

Catering vrijwilligers
In samenwerking met de vrijwilligerscoördinator zorg je ervoor dat het alle andere vrijwilligers aan niks ontbreekt. Je ondersteunt bij het aanmelden en afmelden van de vrijwilligers en gaat op eigen initiatief de vrijwilligers langs met lunchpakketten, koffie/thee, etc.
Tijdsindicatie: 1x voorbereidingsbijeenkomst + bij voorkeur zowel zaterdag 17 maart als zondag 18 maart.

Coördinator Prijsuitreikingen
Als coördinator/floor manager zorg jij dat de personen voor de prijsuitreikingen verzameld worden, geef je een korte instructie en schakel je met de Event Presentation om de prijsuitreikingen te starten.
Tijdsindicatie: 2x voorbereidingsbijeenkomst + zondag 18 maart

Coördinator VIP/Hospitality
Als coördinator werk je samen met de leidinggevende in het pand om de genodigden te ontvangen en stuur je een kleine groep vrijwilligers aan.
Tijdsindicatie: 1x voorbereidingsbijeenkomst + zondag 18 maart

Coördinator ontvangst derden
Derde partijen zoals leveranciers, politie en gemeente worden centraal opgevangen. Als coördinator zorg je ervoor dat deze personen goed ontvangen worden en zorg je dat zij naar de goede locatie worden gebracht.
Tijdsindicatie: 1x voorbereidingsbijeenkomst + zaterdag 17 maart & zondag 18 maart

Coördinator beveiliging
We zoeken iemand met ervaring uit het veld om de beveiligers (een deel professionals, een deel vrijwilligers) aan te sturen op de wedstrijddag. Als coördinator ben je aanspreekpunt voor hen en los je mogelijke problemen op.
Tijdsbesteding: 1 voorbereidingsbijeenkomst + zondag 18 maart.


Deel deze pagina