Komende evenementen

Dutch Marathons / Utrecht Science Park Marathon gaat samenwerking aan met Volksbank-Münster-Marathon

Dutch Marathons breidt de samenwerking uit met de organisatie van de Volksbank-Münster-Marathon die op 10 september gelopen wordt. Deze sfeervolle marathon voert door de schilderachtige stad Münster en omgeving. Dutch Marathons is blij met de samenwerking zodat de bekendheid van de verschillende marathons verder vergroot kan worden.

Voorzitter van de Volksbank-Münster-Marathon, Michael Brinkmann en directeur van de Utrecht Science Park Marathon, Arjen de Ruyter hebben de afspraak gemaakt elkaar evenement te promoeten en lopers die aan beide evenementen deelnemen een korting krijgen van € 20,-. Ook met de andere andere organisatoren van Dutch Marathons zullen afspraken worden gemaakt.

Het eerst volgende evenement van Dutch Marathons vindt plaats in Leiden op 21 mei gevolgd door de Amersfoort Marathon op 18 juni en Sneek op 23 juni. De Volksbank-Münster-Marathon vindt plaats op 10 september. Meer informatie over Dutch Marathons is te vinden op www.dutchmarathons.com en op www.volksbank-muenster-marathon.de


Deel deze pagina