Bekend startveld
Onder de deelnemers bevinden zich ook enkele bekende namen. Nederlandse topatlete Jill Holterman zal aan de start staan van de Utrecht Science Park Halve Marathon. Een mooie voorbereiding op de doelen die later dit jaar zullen volgen. De bekende cabaretier en hardloopfanaat Dolf Jansen doet ook mee en brengt zijn kenmerkende humor en enthousiasme mee naar de startlijn. Daarnaast maakt ook voormalig schaatser Erben Wennemars deel uit van het deelnemersveld. Hun aanwezigheid onderstreept het aantrekkingskracht van de Utrecht Marathon.

Langs de hoogtepunten van Utrecht
Het parcours van de Utrecht Marathon, Utrecht Science Park Halve Marathon en de GenDx ¼ Marathon gaat langs verschillende mooie en typische Utrechtse hotspots. Zo biedt het deelnemers de kans om de gezellige sfeer, mooie natuur en hoogtepunten van de stad Utrecht te bewonderen en te beleven. Het parcours loopt vanaf de start naar Landgoed Amelisweerd via het mooie Utrechtse groen door naar de binnenstad. Hier passeren de deelnemers onder andere de Nieuwegracht en de Dom waarna zij hun route vervolgen via Park Lepelenburg, de Maliesingel en het Wilhelminapark naar de finish. Het Utrecht Science Park, waar innovatie en kennis helemaal tot zijn recht komen, is daarbij de perfecte start- en finishlocatie die de sportieve prestaties van alle lopers aanvult.

De Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park belooft dus een dag te worden vol sportiviteit, Utrechtse gezelligheid en onvergetelijke (sport) momenten. Of je nu een doorgewinterde marathonloper bent, een enthousiaste recreatieve renner of een supporter langs de zijlijn, deze dag biedt voor iedereen iets bijzonders!


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park 2024!

Lees meer