Nieuws

Nieuwe parcoursen voor de Utrecht Marathon en 75.000 euro voor KWF

4-4-2019

Zondag 12 mei 2019 vindt de 38e editie van de vernieuwde Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park plaats. Alle parcoursen zijn volledig vernieuwd en geschikt voor jong en oud. De deelnemers lopen langs de highlights van de stad en finishen op het Utrecht Science Park waar Running, Food & Music centraal staan. Voor het goede doel KWF Kankerbestrijding is al 75.000 euro opgehaald.  

Lees meer
Nieuwe parcoursen en 75.000 euro voor KWF

Hardloopevent: gratis workshops en training

18-3-2019

Houd je van hardlopen? En wil je tips en tricks over de juiste looptechniek, de beste voeding, effectieve en eenvoudige krachtoefeningen en hoe je blessures kunt voorkomen? Op donderdag 21 maart organiseert Olympos vanaf 17:00 uur een gratis event voor hardlopers van alle niveaus, waarbij je in korte workshops je kennis kunt bijspijkeren. Er wordt afgesloten met een trainingsloop (verschillende afstanden mogelijk). Iedereen kan deelnemen, een OlymPas is niet nodig. Je moet je wel even inschrijven. Lees meer op de website van Olympos.

Lees meer
Hardloopevent: gratis workshops en training

Inschrijving 38e Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park

14-12-2018

Zondag 12 mei 2019 vindt de 38e editie van de vernieuwde Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park plaats. De afstanden voor jong en oud brengen de lopers langs de highlights van de stad, waarbij de Domstad van start tot aan de finish zich van haar mooiste kant laat zien. De inschrijving hiervoor is geopend.

Lees meer
Inschrijving 38e Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park

Inschrijving opent binnenkort!

7-12-2018

De inschrijving van de 38e editie van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park zullen binnenkort openen. Hou de website en de social media kanalen van de Utrecht Marathon in de gaten voor meer informatie. 

Lees meer
Inschrijving opent binnenkort!

Nieuwe website online

22-10-2018

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende weken wordt de website verder uitgebreid.

Lees meer
Nieuwe website online