Als USP Werknemer meedoen aan de Utrecht Marathon?

Voor alle USP deelnemers is er op 21 mei 2023 een speciale ontvangst. Een plek voor de Utrecht Science Park community waar je naast extra faciliteiten zoals een garderobe, kun je ook genieten van een healthy snack en drankjes. Werk je bij de Hogeschool Utrecht, Danone Nutricia, Genmab, Prinses Máxima Centrum of een van de andere organisaties op het Utrecht Science Park? Geef dit dan aan tijdens je inschrijving en je wordt automatisch uitgenodigd voor dit ontvangst

Inschrijven

Medewerkers Universiteit Utrecht en UMC Utrecht

Medewerkers van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht kunnen zich gratis inschrijven (via een andere link, zie daarvoor de berichtgeving op het intranet van de eigen instelling), zowel individueel als in teamverband. Dit kan via een speciale link, zie daarvoor de berichtgeving op het intranet van je eigen instelling. Je wordt dan ook uitgenodigd voor de USP community ontvangst.

Hardlooptrainingen bij Sportcentrum Olympos

Lijkt het je wat om deel te nemen aan de Marathon, maar zie je nog op tegen de training? Dan zijn de looptrainingen van Sportcentrum Olympos misschien wel wat voor je. Tijdens de training kun je je goed voorbereiden op de afstand waar je je voor opgeeft. Je kunt kiezen uit verschillende soorten trainingen voor diverse niveaus en afstanden. Meer informatie over de looptrainingen vind je op de website van Sportcentrum Olympos.

USP Community ontvangst

Voor werknemers van het USP wordt er een speciaal ontvangst op 21 mei 2023 voorafgaand aan de Utrecht Marathon. Wil je hierbij zijn? Geef dit dan aan tijdens je inschrijving en je wordt automatisch uitgenodigd voor dit ontvangst. Het zal in de hal van het gebouw van de Hogeschool Utrecht aan de Heidelberglaan 7 gehouden worden. Een plek voor de USP community waar je naast extra faciliteiten zoals een garderobe ook kunt genieten van een healthy snack en drankjes.


Bekijk de uitslagen!

Bekijk de uitslagen van de Utrecht Marathon 2023 - Utrecht Marathon - USP Halve Marathon - GenDx 1/4 Marathon - Studenten Estafette

Lees meer