Utrecht Science ParkAls USP Werknemer meedoen aan de Utrecht Marathon?

Werk je bij een organisatie die gevestigd is op het Utrecht Science Park en wil je deelnemen aan de marathon?
Schrijf je dan in via onderstaande link voor de USP Marathon, Halve Marathon of de ¼ marathon. Geef jij je op met de code USP2020 dan wordt je uitgenodigd voor de USP bijeenkomst.

Inschrijven

Medewerkers Universiteit Utrecht en UMC Utrecht

Medewerkers van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht kunnen zich gratis inschrijven (via een andere link, zie daarvoor de berichtgeving op het intranet van de eigen instelling). 

Hardlooptrainingen bij Sportcentrum Olympos

Samen trainen voor een van de afstanden van Utrecht Marathon kan ook. Sportcentrum Olympos biedt speciale hardlooptrainingen aan. 


USP Team Run loopshirt

Bij het inschrijven voor de USP Team Run krijg je een USP Team Run loopshirt. Dit is een ander shirt dan het eventshirt die je bij inschrijven kunt bestellen. Loop jij mee aan de USP Team Run dan ontvang je het gratis USP Team Run loopshirt die je via de volgende link eenvoudig en gratis kunt bestellen.

Bestel hier het shirt

USP Community ontvangst

Voor werknemers van het USP wordt er een speciaal ontvangst op 19 april voorafgaand aan de Utrecht Marathon. Om een uitnodiging te ontvangen schrijf jezelf in met de promocode: USP2020.  Het zal in de hal van het gebouw van de Hogeschool Utrecht aan de Heidelberglaan 7 gehouden worden. Een plek voor de USP community waar je naast extra faciliteiten zoals massage en garderobe ook kunt genieten van een healthy snack en drankjes.