Als USP Werknemer meedoen aan de Utrecht Marathon?

Voor alle USP deelnemers is er op 3 april een speciale ontvangst. Een plek voor de Utrecht Science Park community waar je naast extra faciliteiten zoals een garderobe, kun je ook genieten van een healthy snack en drankjes. Werk je bij de Hogeschool Utrecht, Danone Nutricia, Genmab, Prinses Máxima Centrum of een van de andere organisaties op het Utrecht Science Park? Vul bij je inschrijving bij promocode de volgende code in: USP22. Dan word je automatisch uitgenodigd voor deze ontvangst. 

Inschrijven

Medewerkers Universiteit Utrecht en UMC Utrecht

Medewerkers van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht kunnen zich gratis inschrijven (via een andere link, zie daarvoor de berichtgeving op het intranet van de eigen instelling), zowel individueel als in teamverband. Dit kan via een speciale link, zie daarvoor de berichtgeving op het intranet van je eigen instelling. Je wordt dan ook uitgenodigd voor de USP community ontvangst.

Hardlooptrainingen bij Sportcentrum Olympos

Lijkt het je wat om deel te nemen aan de Marathon, maar zie je nog op tegen de training? Dan zijn de looptrainingen van Sportcentrum Olympos misschien wel wat voor je. Tijdens de training kun je je goed voorbereiden op de afstand waar je je voor opgeeft. Je kunt kiezen uit verschillende soorten trainingen voor diverse niveaus en afstanden. Meer informatie over de looptrainingen vind je op de website van Sportcentrum Olympos.

USP Team Run loopshirt

Bij het inschrijven voor de USP Team Run krijg je een USP Team Run loopshirt. Dit is een ander shirt dan het eventshirt die je bij inschrijven kunt bestellen. Loop jij mee aan de USP Team Run dan ontvang je het gratis USP Team Run loopshirt die je via de volgende link eenvoudig en gratis kunt bestellen.

Bestel hier het shirt

USP Community ontvangst

Voor werknemers van het USP wordt er een speciaal ontvangst op 3 april voorafgaand aan de Utrecht Marathon. Om een uitnodiging te ontvangen schrijf jezelf in met de promocode: USP22.  Het zal in de hal van het gebouw van de Hogeschool Utrecht aan de Heidelberglaan 7 gehouden worden. Een plek voor de USP community waar je naast extra faciliteiten zoals massage en garderobe ook kunt genieten van een healthy snack en drankjes.


De inschrijving voor de 39e Utrecht Marathon is geopend

De inschrijving voor de Utrecht Marathon is geopend. De 39e editie vindt plaats op zondag 3 april 2022. We zien jullie graag aan de start van deze uniek loopbelevenis in de Domstad!

Lees meer