Business 1/4 Marathon


Praktische info

Deelnemerspakket

Wij verzoeken iedere loper nadrukkelijk om op de achterzijde van het startnummer het medisch paspoort in te vullen. In geval van medische calamiteiten wordt gebruik gemaakt van deze gegevens. De tijdsregistratie-chip is verwerkt in het startnummer. Het startnummer dient op de borst gedragen te worden en er mogen geen kledingstukken overheen gedragen worden.

Finish

De finish van de Business 1/4 Marathon zal gelegen zijn in het Utrecht Science Park. 

Fotosessie

Per bedrijf of team maken we van alle deelnemers aan de Business Halve Marathon een foto in looptenue. Spreek a.u.b. vooraf met je teamleden af hoe laat je samen op de foto gaat.

Omkleedgelegenheid

Speciaal voor de deelnemers aan de Business Runs zijn op het 'Utrecht Science Park’ faciliteiten ingericht. Als deelnemer kun je hier terecht voor de laatste informatie en kun je je kleding in bewaring geven. Deze kledinginname wordt de hele dag bewaakt.

Ophalen startnummers

De startnummers worden opgestuurd naar de contactpersoon.

Prijsuitreiking

De netto tijden van de eerste 3 gefinishte lopers of loopsters van je team worden opgeteld. De teams op de 1e, 2e en 3e plaats ontvangen een trofee. De prijswinnaars zijn vanaf 16.30 uur bekend. Ervaring leert dat veel lopers dan niet meer bereikbaar zijn voor de prijsuitreiking. De prijswinnaars worden wel via de speaker bekendgemaakt. Met de contactpersonen van de winnende teams maakt de Commissie Business Run afspraken over wanneer en waar de prijsuitreiking plaatsvind 

Start

De start van de Business Halve Marathon zal in het Utrecht Science Park plaatsvinden. 

Startvak

Info startvak

Tijdregistratie

De tijdregistratie van alle looponderdelen vindt plaats met behulp van de MyLaps BibTag. Deze chip zorgt voor een nauwkeurige tijdregistratie. Wij hanteren een tweetal eisen met betrekking tot het gebruik van deze chip. De chip is op de achterzijde van het startnummer aangebracht en mag niet worden verwijderd of afgeplakt. Tevens mag er geen kleding over het startnummer en de chip gedragen worden. Het startnummer en de chip mag je na afloop als aandenken bewaren. De chip is niet herbruikbaar bij andere evenementen. Lopen met een eigen chip is niet mogelijk. Alle kilometerpunten worden aangegeven aan de zijkant van de weg. Voor een juiste tijdsregistratie moet je alle controlematten op het parcours en ook de matten na de finish passeren. Alle tijden worden vastgesteld op netto waarnemingen!


Wat krijgen de teamleden:


Startnummer

Startnummer, spelden en tijdregistratie

Officiële medaille

Unieke herinneringsmedaille na de finish


Prijs

Prijs voor snelste Business 1/4 Marathon team

Verzorging

Onderweg en na de finish


Wat krijgt het bedrijf:


Uitslag

Uitslag op internet

Finishcertificaat

Online certificaat

Naamsvermelding

Naamsvermelding van het bedrijf op onze website met doorlink

Prijs

De snelste Business teams (1,2 en 3) per afstand worden gehuldigd. 


Consumptiebonnen

2 consumptiebonnen

Faciliteiten

Aparte ontvangstruimte

Teamfoto

Blijvende herinnering aan jullie teamprestatie

Start-finish

Naamsvermelding bij start-finishControles

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Als je het team hebt ingeschreven, wordt het verschuldigde bedrag door ons gefactureerd. Je ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail. Zorg dus dat het e-mailadres van de contactpersoon correct is ingevuld. Mocht je na inschrijving gegevens willen wijzigen of alsnog een product willen bestellen, dan kan dit eenvoudig door in te loggen op jouw account via het inschrijfformulier.

Handleiding voor inschrijven

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Groep aanmaken
Bekijk hier het stappenplan voor het aanmelden, invoeren en wijzigen van een groep.

Doe mee aan een groep
Bekijk hier het stappenplan voor het deelnemen aan een bestaande groep.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deelname aan de Business 1/4 Marathon is 14 jaar op de dag van het evenement.

Wedstrijdreglement

Bekijk hier het wedstrijdreglement.