Groepen vrijwilligers

Komen jullie helpen?

Lijkt het je leuk om met je team- en clubgenoten, of met de leden van je vereniging in de toekomst aan de slag te gaan als vrijwilliger tijdens de Utrecht Marathon powered by USP? En wil je tegelijkertijd de clubkas spekken?

Wij hebben een speciaal beloningssysteem opgezet voor verenigingen. Voor meer informatie neem contact op via vrijwilligerscoördinator door het contactformulier in te vullen.

Geef bij het eerste contact in ieder geval naam, telefoonnummer en e-mailadres door van de contactpersoon van je vereniging en vermeld naar welke vrijwilligerstaken jullie voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat jullie voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Let goed op dat het e-mailadres van de contactpersoon van je vereniging klopt. Via dit adres ontvangen jullie al onze informatie.

Groepen vrijwilligers

Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park gaat niet door en wordt verplaatst naar 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om de Utrecht Marathon te verplaatsen naar 2021. Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de verplaatsing van de Utrecht Marathon.

Lees meer