Vifit

Vifit

Recovery Range
Rust, proteïne en een kleine hoeveelheid koolhydraten zijn belangrijke ingrediënten in de herstelfase. Proteïne dienen als bouwstoffen voor vele cellen in het lichaam en zo ook voor spieren. De inname van producten met proteïnen direct na het sporten draagt dan ook bij aan de opbouw en het herstel van jouw spieren.

Onderzoek heeft aangetoond dat tot 2 uur na een intensieve workout, je spieren het meest vatbaar zijn voor herstel. Aangeraden wordt 20 gram eiwitten direct na je training in te nemen, bij voorkeur binnen 30 minuten. Alle High Protein producten van Vifit Sport bevatten 20 gram eiwit per portie. Daarnaast bevatten de producten belangrijke voedingstoffen zoals vitamine D, Kalium en Magnesium. Een bar, drink of shake na je training is ideaal om je spieren te ondersteunen en bij te dragen aan je volgende prestatie.


Energy Range
Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie. Vooral tijdens het sporten kun je deze energie goed gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je voldoende koolhydraten beschikbaar hebt is het belangrijk om voor, en eventueel tijdens, je training of race voldoende koolhydraten in te nemen. Dit laatste is met name van belang wanneer je inspanning langer dan een uur duurt.

De Vifit Sport Energy Range is speciaal ontwikkeld om energie te leveren tijdens het sporten en duurvermogen te behouden. De lijn bestaat uit gels en bars en elke portie bevat 30 gram koolhydraten in een optimale verhouding glucose : fructose (2:1) voor een maximale koolhydraatopname. Daarbij bevat elke portie 100mg natrium om de zouten aan te vullen die zijn verloren door het zweten.

Kijk voor de gehele collectie op: https://shop.vifitsport.com/nl/