Olympos

Als je fit bent denk je beter! Dat is het motto van Sportcentrum Olympos op het Utrecht Science Park. Op een prachtige locatie en met het breedste sportaanbod van de provincie stimuleert Olympos studenten en medewerkers op het Utrecht Park en daarbuiten om te sporten en bewegen, elkaar te ontmoeten, inspireren en grenzen te verleggen.

Met haar expertise, programmering en activiteiten draagt Olympos actief bij aan het creëren van een gezonde en vitale werk-, studie- en woonomgeving op het USP. De Utrecht Marathon, met start en finish op het Utrecht Science Park, sluit perfect aan bij het thema Healthy Urban Living van de stad Utrecht en geeft een belangrijke impuls aan het met plezier sporten, fit worden en het beste uit jezelf halen.

Oympos biedt hardlooptrainingen aan voor alle niveaus, van beginners tot vergevorderd, waarin medewerkers en studenten van het Utrecht Science Park en de stad Utrecht zich samen goed kunnen voorbereiden op hun afstand. Voor meer informatie over de hardlooptrainingen, klik hier

 

 


De uitslagen zijn bekend!

Bekijk hier de uitslagen van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park 2024!

Lees meer