Nederlandse Pop Academie

Nederlandse Pop Academie

Op de Nederlandse Pop Academie (NPAC) in Utrecht leiden wij onze studenten breed op tot professionals in de popmuziek. Ook kunnen ze kiezen voor de richting Sounddesign. Studenten verdiepen zich tijdens de opleiding niet alleen in hun instrument, maar ontwikkelen zich ook op het gebied van ondernemerschap.

In oefenstudiocomplex dB’s repeteren de studenten terwijl zij hun netwerk voor de toekomst opbouwen. Studenten presenteren hun muziek op bekende podia en treden op tijdens showcases en festivals door heel Nederland.

Gedurende de opleiding kiezen de studenten zelf hun hoofdvak: bas, drums, gitaar, rap, toetsen, producer/sounddesign of songwriting. Ook volgen zij tijdens de opleiding lessen in popgeschiedenis, het repeteren en produceren van muziekarrangementen. Daarnaast leren zij lesgeven aan verschillende doelgroepen. Bij dit alles begeleiden wij onze studenten zodat zij met de beste vaardigheden op stage en richting hun toekomstige werk gaan.


Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park verplaatst naar 2022

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park is vanwege de coronapandemie verplaatst naar 2022. De verwachting is dat de inschrijving opent in het najaar van 2021.

Lees meer