Nederlandse Pop Academie

Nederlandse Pop Academie

Op de Nederlandse Pop Academie (NPAC) in Utrecht leiden wij onze studenten breed op tot professionals in de popmuziek. Ook kunnen ze kiezen voor de richting Sounddesign. Studenten verdiepen zich tijdens de opleiding niet alleen in hun instrument, maar ontwikkelen zich ook op het gebied van ondernemerschap.

In oefenstudiocomplex dB’s repeteren de studenten terwijl zij hun netwerk voor de toekomst opbouwen. Studenten presenteren hun muziek op bekende podia en treden op tijdens showcases en festivals door heel Nederland.

Gedurende de opleiding kiezen de studenten zelf hun hoofdvak: bas, drums, gitaar, rap, toetsen, producer/sounddesign of songwriting. Ook volgen zij tijdens de opleiding lessen in popgeschiedenis, het repeteren en produceren van muziekarrangementen. Daarnaast leren zij lesgeven aan verschillende doelgroepen. Bij dit alles begeleiden wij onze studenten zodat zij met de beste vaardigheden op stage en richting hun toekomstige werk gaan.

 

 


Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park gaat niet door en wordt verplaatst naar 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om de Utrecht Marathon te verplaatsen naar 2021. Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de verplaatsing van de Utrecht Marathon.

Lees meer