Hogeschool Utrecht

Hier komt alles samen

Hogeschool Utrecht is een plek waar bijzondere dingen gebeuren. Midden op het Science Park in Utrecht en in Amersfoort, in het hart van Nederland, midden in de maatschappij. Hier komen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven samen. Iedere dag komen er duizenden mensen door de deuren van Hogeschool Utrecht. Om te leren, te werken, te onderzoeken, te ondernemen en te ontmoeten. Hier geven we studenten en professionals van 17 tot 67 jaar optimale kansen voor een succesvolle carrière.

Binnen het Utrecht Science Park werkt de Hogeschool Utrecht nauw samen met Universiteit Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht en vele andere onderzoeksinstellingen. Tijdens de Utrecht Science Park Marathon komen de partners bij elkaar om samen te sporten, een mooi voorbeeld van ‘hier komt alles samen’.

Met de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park draagt Hogeschool Utrecht bij aan het promoten van vitaliteit, een thema dat hoog op de agenda staat. Wij vinden sport en bewegen belangrijk, zo bestaat er een onderzoekslijn Maatschappelijke impact van sport en bewegen en bieden wij de bachelor opleiding leraar basisonderwijs sportklas aan.

Studenten en medewerkers van de Hogeschool Utrecht kunnen zich aanmelden voor de Marathon. Er is een Business Run, waarbij teams tegen elkaar strijden. Daarnaast zijn er verschillende afstanden zoals de 5km, 10km en de halve of hele marathon. Ook is er een run voor kinderen. Kom en geniet samen op het Utrecht Science Park!


Bekijk de uitslagen!

Bekijk de uitslagen van de Utrecht Marathon 2023 - Utrecht Marathon - USP Halve Marathon - GenDx 1/4 Marathon - Studenten Estafette

Lees meer