Goed voorbereid


Zaterdag 18 april 2020: Utrecht Marathon powered by USP

Tijd Activiteit Locatie
12.00 - 16.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Sportcentrum Olympos (Uppsalalaan 3)

Zondag 19 april 2020: Utrecht Marathon powered by USP

Tijd Activiteit Locatie
08.00 - 16.00 uur Ophalen startnummers en shirts (indien besteld) Sportcentrum Olympos (Uppsalalaan 3)
09.30 uur Start Utrecht Marathon Cambridgelaan
10.00 uur Start KWF Mini Marathon Cambridgelaan
11.00 uur Start Utrecht Science Park Halve Marathon Cambridgelaan
14.00 uur Start 1/4 Utrecht Marathon Cambridgelaan

Startnummers

Startnummer toegestuurd
Heb je je uiterlijk 22 maart 2020 ingeschreven? Dan krijg je jouw startnummer en de daarbij behorende tag uiterlijk in de week voor het evenement per post toegestuurd. Indien je je na 22 maart 2020 hebt ingeschreven, wordt je startnummer niet per post toegestuurd en dien je deze zelf op te halen bij de startnummers uitgifte op het Malieveld.

Startnummer ophalen
Indien je jouw startnummer niet thuis toegestuurd hebt gekregen, kan je jouw startnummer ophalen bij de startnummers uitgifte in het Sportcentrum Olympos met het afhaalbewijs dat je van ons ontvangt per e-mail. De aan jou toegekende startwave en starttijd staan op jouw afhaalbewijs. 

Geen afhaalbewijs ontvangen?
Het is mogelijk dat de nieuwsbrief met het afhaalbewijs in jouw spambox terecht is gekomen. Controleer ook die box. Indien je ook daar niets hebt ontvangen, of je bent afgemeld voor onze nieuwsbrieven, kom dan naar de balie "Kopie afhaalbewijs" op het evenemententerrein, dan ontvang je ter plekke een kopie afhaalbewijs. Het is niet mogelijk om per e-mail nogmaals een afhaalbewijs te sturen.

Startwaves

De indeling van de startwaves wordt bepaald op basis van jouw opgegeven verwachte eindtijd in het inschrijfformulier. In verband met de productie van de startnummers is het mogelijk om tot en met 22 maart 2020 je verwachte eindtijd in te vullen. Vanaf 23 maart 2020 worden alle deelnemers automatisch in de laatste startwave ingedeeld. Let op: wijzigen van startwave is dan niet meer mogelijk. Je mag wel in een latere startwave starten.

Openingstijden Startnummers uitgifte

  • Zaterdag 18 april: 12.00 uur - 16.00 uur
  • Zondag 19 april: vanaf 08.00 uur 


Vragen?

Heb je een vraag? Vind in de FAQ's antwoord op jouw vraag.