Info


Utrecht Marathon

De combinatie van het lopen langs de Utrechtse parken, de oude Utrechtse binnenstad en het nieuwe parcours zal de Utrecht Marathon in 2019 een unieke loopbelevenis worden. 

Lees meer

Utrecht Science Park Halve Marathon

Vanaf de nieuwe startlocatie op de Heidelberglaan loopt het parcours door de prachtige Utrechtse binnenstad, de singels en parken van de verschillende stadsdelen.

Lees meer

1/4 Utrecht Marathon

De afgelopen jaren is de 10 km een van de populairste loopafstanden geworden. In de 38e editie van de 1/4 Utrecht Marathon wordt deze afstand omgedoopt tot een echt rondje Domstad.

Lees meer

Business Runs

Geniet samen met collega's en relaties van een topevenement. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers. 

Lees meer

Student Run

De Student Run is een unieke manier om samen met vrienden en/of medestudenten een sportieve prestatie neer te zetten. Bij de Student Run neem je als team deel aan de 1/4 Utrecht Marathon (10,55 km).

Lees meer

Hospital Run

De Hospital Run is een unieke manier om samen met collega's een sportieve prestatie neer te zetten. Bij de Hospital Run neem je als team deel aan de 1/4 Utrecht Marathon (10,55 km). 

Lees meer

KWF Mini Marathon

De KWF Mini Marathon is bedoeld om de jeugd (4 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 1,5 km staan er vele enthousiaste toeschouwers.

Lees meer

Parcoursen


KWF Kankerbestrijding

De Utrecht Marathon steunt KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF. 
1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven 45 duizend mensen aan de gevolgen van de ziekte. Dat betekent elke 5 minuten een diagnose. Dezelfde tijd om ongeveer 1 kilometer te lopen.

De Utrecht Marathon geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan KWF. Ook kun je op het actieplatform van KWF jouw deelname laten sponsoren. Je kunt dat individueel doen, maar ook als team. Met jouw deelname en sponsoring steun je kankeronderzoek.

Lees meer

Programma


Kom jij helpen?

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Utrechts hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Utrecht Marathon. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. De dag staat of valt met de hulp van onze vrijwilligers!

Lees meer
Vrijwilligers