Vrijwilligers

Kom jij helpen bij de Utrecht Science Park Marathon 2018?

Op 18 maart 2018 is het Utrecht Science Park weer het decor van een groot hardloopevenement. Lopers van alle leeftijden en van alle niveaus lopen verschillende afstanden en behalen persoonlijke overwinningen. Dit jaar verwachten we meer deelnemers en publiek dan vorig jaar en zo blijven we voortbouwen. En jij kan je aansluiten bij ons team, want zonder vrijwilligers kunnen we de Utrecht Science Park Marathon niet organiseren!

Wil jij je steentje bijdragen aan zo’n tof evenement? Wil je de lopers helpen om hun race te lopen? Krijg je er energie van als er zoveel mensen genieten van een hardloopevenement? Geef je dan op als vrijwilliger en maak de Utrecht Science Park Marathon 2018 mogelijk!

Informatie

Hieronder vind je belangrijke informatie als je je wil gaan opgeven als vrijwilliger. Lees dit goed door.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Verzorging gedurende de tijd dat je helpt
  • Vrijwilligerservaring bij een groot hardloopevenement
  • Gezelligheid met je collega’s!
  • Veel enthousiaste en dankbare deelnemers!

Functies

We verwachten van de vrijwilligers dat die in ieder geval op zondag 18 maart 2018 beschikbaar zijn. Daarnaast is er ook op vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart kunnen we je hulp gebruiken.

We kunnen hulp van iedereen gebruiken in de volgende categorieën:

  • Verkeersregelaars
  • Opbouw/afbouw
  • Startnummers/inschrijvingen
  • Hulp bij start/finish

Daarnaast zoeken we ook nog een aantal coördinatoren die het leuk vinden om wat meer verantwoordelijkheden te hebben. We betrekken deze coördinatoren ook in het voortraject. Indien je het leuk zou vinden om een coördinatorfunctie te bekleden, dan kun je hier de verschillende functies doorlezen.

Opgeven

Wil je meehelpen om de Utrecht Science Park Marathon 2018 mogelijk te maken? Daar zijn wij heel blij mee! Vul hieronder het formulier in.

Uw naam (verplicht)
Adres
Postcode
Uw plaats
Uw email (verplicht)
Uw telefoonnummer

Ik kan helpen tijdens de volgende dagdelen:


Je kunt ook meerdere dagdelen aankruisen, als je bijvoorbeeld een hele dag wil komen helpen!

Opmerkingen over beschikbaarheid:

Ik wil graag helpen in deze categorie(ën):


Je kunt ook meerdere categorieën aankruisen als die categorieën je leuk lijken.

Opmerkingen over je functie

Als je hebt aangegeven coördinator te willen worden, laat dan weten welke functie je leuk lijkt. We nemen dan contact met je op om te overleggen:

Ervaring:


Heb je al vaker meegeholpen bij grote (hardloop)evenementen? Beschrijf dan hieronder kort bij welk evenement dat was en wat je daar hebt gedaan.

Overige opmerkingen:


Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je die hier kwijt. Indien je een voedselallergie of -dieet hebt, laat dat ook hier weten.

captcha

Vul bovenstaande karakters in

Deel deze pagina