Prijzengeld

Medaille

Alle deelnemers ontvangen na de finish een herinneringsmedaille. Wel verdiend na deze fantastische prestatie! Ook krijg je na de finish PowerBar sportdrank aangeboden.

Voor de snelle lopers is er prijzengeld. Klik site prijzengeld voor het prijzenschema.

Wilhelmina Kinderziekenhuis 1 en 1,7km Kidsrun

De nummers een, twee en drie van elke leeftijdscategorie krijgen een herinnering op het erepodium uitgereikt. De leeftijdscategorieën zijn als volgt:
Kinderen van 5 jaar en jonger.
6 en 7 jarigen
8 en 9 jarigen
10 en 11 jarigen.
Jongens en meisjes lopen in dezelfde categorie.

RTV Utrecht 10km

De snelste man en vrouw krijgen elk € 150,- . De nummers twee (man en vrouw) krijgen elk € 75,-. De nummers drie elk € 50,-.

21km

De snelste man en vrouw krijgen elk € 200,- . De nummers twee krijgen elk € 100,- . De nummers drie elk € 75,- . Daarnaast krijgen de nummers een, twee en drie van de verschillende leeftijdscategorieën ook prijzengeld: nummers een elk € 60,-. Nummers twee elk € 40,-. Nummers drie elk € 20,-. Elke leeftijdsklasse is verder onderverdeeld in mannen en vrouwen en binnen elke klasse zijn aparte prijzen te verdienen. Voor de halve (21km) en hele marathon zijn de volgende leeftijdscategorieën te onderscheiden:

  • 35-44
  • 45-54
  • 55-64
  • 65 jaar en ouder

Utrecht Science Park Marathon

De snelste man en vrouw krijgen elk € 500,- . De nummers twee krijgen elk € 350,-. De nummers drie elk € 150,-. Daarnaast krijgen de nummers een, twee en drie van de verschillende leeftijdscategorieën ook prijzengeld: nummers een elk € 75,-. Nummers twee elk € 50,-. Nummers drie elk € 25,-.Als een deelnemer uit de categorie 35+ het podium haalt, vervalt het prijzengeld van de leeftijdscatagorie. Elke leeftijdsklasse is verder onderverdeeld in mannen en vrouwen en binnen elke klasse zijn aparte prijzen te verdienen. Dezelfde leeftijdscategorieën als bij de halve marathon worden aangehouden.


Deel deze pagina