Overnachten

IBIS HOTEL UTRECHT
Een goede marathon lopen begint lang voor de start! Rustig voorbereiden in de wetenschap dat alles geregeld is maakt alle verschil! En dat is precies waar Ibis Utrecht goed in is!

Makkelijk bereikbaar vanaf de A12 en A2 en goed bereikbaar met openbaar vervoer is Ibis Utrecht een perfecte uitvalsbasis. Of het dan gaat om een goede nachtrust, een pastamaaltijd op de avond voor de start (georganiseerd speciaal voor de marathon!), of gewoon de wetenschap dat de auto veilig geparkeerd staat op onze parking, de perfecte marathon start bij ons!

Ibis Utrecht heeft 84 kamers met comfortabele Ibis SweetBeds, gratis WiFi in het hele hotel en een televisiesysteem met meer dan 60 internationale kanalen. De kamers, allen voorzien van een laminaatvloer en badkamer met douche, vormen een ideale voorbereidingsplaats!

Ga naar www.ibis.com/0880 om meer te ontdekken over ons hotel of een reservering te maken voor het weekend! Vermeldt in de aanvullende informatie dat u voor de marathon komt, dan houden we daar rekening mee en zorgen we dat de routebeschrijving naar de start voor u klaarligt!


Deel deze pagina