Eventshirt / graveren medaille

Speciaal voor de Utrecht Science Park Marathon is er een shirt ontwikkeld in een dames en herenmodel. Dit shirt is gemaakt van technisch materiaal dat vocht afvoert. Het shirt kan besteld worden bij inschrijving maar kan ook los gekocht worden.
De prijs van het shirt is € 19,00 en kan worden opgehaald op zaterdag 17 maart of zondag 18 maart in Sportcentrum Olympos aan de Uppsalelaan 3 op het Science Park tegen inlevering van het voucher aan het startnummer.

Maattabel shirts

De shirts zijn in dames en herenmodel te verkrijgen. De shirts zijn gemeten in centimeters op de rugzijde van de bovenkant van het boord in de nek tot aan de onderkant van het shirt. De breedte is gemeten direct onder de oksel.

Maat Lengte Breedte
Heren S 66 46
M 67 50
L 70 52
XL 71 56

 

Maat Lengte Breedte
Dames S 58 46
M 62 49
L 64 54
XL 66 54

 

* Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.

GRAVEREN MEDAILLE
Wil jij een uniek persoonlijk aandenken aan je deelname aan Utrecht Science Park Marathon? Laat dan direct na je prestatie je medaille graveren met jouw eigen naam en finishtijd!
De medaille die je van ons krijgt na de finish kun je ter plekke laten graferen bij de graveerstand. Bij je inschrijving kun je de gravering van je medaille bestellen, de kosten hiervoor € 6,50. Je kunt er op de dag zelf ook nog voor kiezen om je medaille te laten graveren, de kosten hiervoor zijn dan € 8,-.


Deel deze pagina