Bezoekers

Wil je de lopers komen aanmoedigen dan kan dat op diverse plaatsen. De start en finish op het Science Park zijn goed bereikbaar, maar ook langs het parcours is een aantal plaatsen waar het extra gezellig is. Kijk op deze fietskaart hoe je diverse locaties kan bereiken rond Fort Rhijnauwen:

De ondernemers vereniging het โ€œUtrecht Science Parkโ€ (OVUSP) heeft een heus horeca-plein georganiseerd om alle deelnemers en toeschouwers van alle behoeftes te voorzien, om op die manier iedereen een gezellige dag te bezorgen. Tevens zullen er gratis massages worden gegeven bij het Sportcentrum Olympos. Uiteraard is er ook een feest DJ die er voor zorgt dat niemand stil kan blijven staan! Wij hebben er zin in en zien u graag op deze sportieve dag.

Met Qbuzz langs het parcours
Dit jaar wordt op 18 maart alweer voor de 37แต‰ keer een marathon in Utrecht gelopen. Wil je de marathon meemaken vanaf de mooiste plekjes? U-OV stopt op meerdere punten langs de route. Als je snel bent en de (halte)tijden goed in de gaten houdt, kan je de deelnemers zelfs meerdere keren zien.
Moedig de deelnemers bijvoorbeeld aan op de volgende plekken:
De Boslaan in Bunnik
Te bereiken met: lijn 41 (dichtstbijzijnde halte van Zijldreef)
De Uithof
Te bereiken met: lijn 28
Catharijnesingel
Te bereiken met: alle lijnen richting Utrecht Centraal (dichtstbijzijnde halte Utrecht Centraal)
Maliebaan
Te bereiken met: lijn 8, 28, 51, 52, 53, 74, 77 (dichtstbijzijnde halte Oorsprongpark)
Wilhelminapark
Te bereiken met: lijn 8, 28, 51, 52, 53, 74, 77 (dichtstbijzijnde halte Oorsprongpark)

I.s.m met KWF Kankerbestrijding zullen er supportszones worden ingericht. Onderstaand een aantal locaties die extra leuk zijn om te bezoeken:

Het Domplein
Hier zal een DJ optreden en is een horecapunt ingericht. KWF Kankerbestrijding zal ook hier de lopers aanmoedigen.

Cafe Restaurant Vroeg langs de N411
Hier staat een waterpost en is het aangenaam toeven. De lopers komen hier binnen enkele minuten twee keer langs. KWF Kankerbestrijding zal de lopers aanmoedigen. Met de fiets is Cafe Restaurant Vroeg goed bereikbaar. Met de auto kun je de omleidingsroutes volgen ten zuiden van de A12 over de parallelweg.

THEEHUIS RHIJNAUWEN
Kom de lopers aanmoedigen of vier je overwinning met een pannenkoek bij Theehuis Rhijnauwen. De hardlopers komen direct langs het restaurant en terras. Zorg dat je er op tijd bent, want tijdens de wedstrijd is Theehuis Rhijnauwen lastig te bereiken. Bekijk de fietsflyer om te zien wanneer je het Theehuis kan bereiken.
[LINK NAAR FIETSFLYER] volgt.
In het bos met groot terras aan het water voor koffie, gebak, lunch, thee of diner. Met veel liefde bakken we de allerlekkerste pannenkoeken van het heelal. Theehuis gaat ervoor, iedereen blij! Daarom zoveel mogelijk biologisch, fairtrade, eerlijk en duurzaam. Het theehuisteam staat elke dag vanaf 10.00u met veel plezier voor je klaar, het hele jaar door! Kom je met de auto? Volg de omleidingsborden en instructies van Marathon Utrecht!
www.theehuisrhijnauwen.nl

FIETSROUTES
Wil je alles weten over de beschikbare fietsroutes op 18 maart? Kijk dan op onze fietsflyer: Fiets en voetgangersflyer 2019


Deel deze pagina