USP deelnemers

USP DEELNEMERS

Loop samen met studenten of collega’s van je eigen of andere organisaties mee met de  Utrecht Science Park Marathon op zondag 18 maart 2018! Start en finish van alle afstanden is op de Cambridgelaan op het Utrecht Science Park.

Als student of medewerker van een organisatie op het USP kun je op verschillende manieren deelnemen:

 • USP Team Run (samen met je team loop je de 10 km)
 • Individuele afstand naar keuze

USP Team Run

Werk je of studeer je op het Utrecht Science Park? Wil je je collega’s of studiegenoten eens op een andere manier leren kennen? En lijkt het je leuk om met je eigen team collega’s of studenten team de competitie aan te gaan met andere USP teams? Schrijf je dan in voor de USP Team Run. Je loopt dan samen met maximaal 6 collega’s of studenten de RTV Utrecht 10 km. Naast je individuele tijd gaan de snelste 4 lopers mee in het grote teamklassement. Een mooie uitdaging dus! Inschrijfkosten zijn als je vóór 1december inschrijft € 93 per team (gebaseerd op 6x het inschrijfgeld voor de 10 km), na 1 december € 105. Voor USP teams is er een speciale ontvangst met hapje en drankje vlakbij de start/finish.

Klik hier om je in te schrijven voor de USP Team Run 2018.

Let op: Medewerkers van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht krijgen deelname vergoed (tot een bepaald maximum aantal deelnemers) en kunnen zich gratis inschrijven (via een andere link, zie daarvoor de berichtgeving op het intranet van de eigen instelling).

Individueel

Uiteraard is het ook mogelijk om individueel deel te nemen aan een van de afstanden. Ben je student van de Universiteit Utrecht, student of medewerker van de Hogeschool Utrecht, medewerker van Sportcentrum Olympos, Nutricia, Genmab, het Prinses Máxima Centrum of een van de andere organisaties op het Utrecht Science Park? Dan kun je via de linke hieronder inschrijven voor een onderdeel van de USP Marathon.

Klik hier om je in te schrijven voor een individuele afstand

Let op: Medewerkers van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht krijgen deelname vergoed (tot een bepaald maximum aantal deelnemers) en kunnen zich gratis inschrijven (via een andere link, zie daarvoor de berichtgeving op het intranet van de eigen instelling).

Loop mee met de USP Hardlooptrainingen van Olympos

Wil je een scherpe tijd neerzetten en goed voorbereid aan de start verschijnen? En lijkt het je leuk om samen met andere medewerkers en studenten te trainen? Olympos biedt het hele jaar hardlooptrainingen aan in periodes van 10 weken. Klik hier voor meer informatie.

Ontvangst

Voor alle deelnemers aan de USP Team Run RTV Utrecht 10 km en voor medewerkers uit het USP is er een speciale ontvangst bij start/finish in het gebouw van de Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 7 met een hapje en een drankje (ook na afloop). Er zijn kleedkamers en er is een bewaakte garderobe.

Parcours

De Utrecht Science Park Marathon start op de Cambridgelaan in De Uithof. Het parcours biedt een afwisseling tussen de stad (onder de Dom door!) en de natuur aan de oostkant van de stad Utrecht.

 • USP Looptrainingen Olympos
 • Individueel afstand naar keuze
 • Utrecht Science Park
 1. USP Looptrainingen Olympos

  Hardlooptrainingen Sportcentrum Olympos.
  Goed voorbereid aan de start verschijnen en een scherpe tijd neerzetten op jouw afstand op 18 maart Studenten en medewerkers van organisaties op het Utrecht Science Park (USP) kunnen samen voordelig trainen voor hun onderdeel van de marathon bij Sportcentrum Olympos. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. Je loopt in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig.
  Er zijn het hele jaar door hardlooptrainingen op verschillende niveaus: beginners, 5+10km en halve/hele marathon.
  De trainingen worden aangeboden in periodes van tien weken:
  • Periode 1: week 37 t/m week 46
  • Periode 2: week 47 t/m week 6 (geen trainingen in week 52 + 1), start inschrijving ma 6 november
  • Periode 3: week 7 t/m week 16, start inschrijving ma 29 januari
  • Periode 4: week 17 t/m week26, start inschrijving ma 9 april

  Lees meer over de USP Hardlooptrainingen op de website van Olympos: www.olympos.nl/usplooptrainingen.

 2. Individueel afstand naar keuze

  Individuele afstand
  Er zijn verschillende afstanden waar je individueel aan kunt deelnemen:
  • ROC Midden Nederland 5km
  • RTV Utrecht 10 km
  • 21,1 km
  • 42,195KM Utrecht Science Park Marathon
  • 1km Wilhelmina Kinderziekenhuis Kids Run
  • 1,7km Wilhelmina Kinderziekenhuis Kids Run

 3. Utrecht Science Park

  In 2011 hebben de gezamenlijke bewoners van het universiteitsterrein De Uithof besloten om het gebied verder te ontwikkelen onder de naam Utrecht Science Park. Op dit terrein van 300 hectare aan de oostkant van Utrecht zijn ruim 80 organisaties en bedrijven gevestigd. De kennis en expertise die op het Utrecht Science Park aanwezig zijn dragen bij aan een gezonde en duurzame maatschappij en maken Utrecht tot de meest competitieve regio van Europa.

  De Utrecht Science Park Marathon legt nadrukkelijk de verbinding met kennis en gezondheid. Het UMC Utrecht organiseert dit jaar wederom een sportmedisch symposium over hardlopen: http://www.umcutrecht.nl/nl/Subsites/Hardlopen/Home (actuele informatie volgt) . KWF Kankerbestrijding heeft de Utrecht Science Park Marathon uitgekozen om TEAM KWF te lanceren en daarmee geld op te halen voor kankeronderzoek. Dit geld wordt weer geïnvesteerd in onderzoek op het Utrecht Science Park. Voor meer informatie zie: www.utrechtsciencepark.nl.


Deel deze pagina