Studentenactie

USP TEAM RUN
Loop samen met studenten van je eigen of andere vereniging mee met de 10km teamrun bij de Utrecht Science Park Marathon op zondag 18 maart 2018! Start en finish samen op de Cambridgelaan op het Utrecht Science Park (start en finish van alle afstanden). Je kunt inschrijven t/m 17 februari voor de teamrun. Daarna kun je alleen nog individueel inschrijven.
Wordt jouw team het beste studenten team van de UPS Utrecht Marathon 2018?
Studenten competitie, DJ, foodtrucks, drinks met studentenkorting!

Waarom meedoen?
De ideale voorbereiding op de Batavierenrace
Een mooie studentenbeker voor het beste team!
Studentenkorting op drinks na de run
Zet je samen in voor KWF Kankerbestrijding
Maak kans op een DJ op jouw eigen feestje
Gegarandeerd sportieve gezelligheid met je medestudenten

Hoe schrijf ik mijn team in?
De studenten competitie valt onder de USP TEAM RUN.
Je loopt samen in een team van maximaal 6 studenten de RTV Utrecht 10 km. Naast je individuele tijd gaan de snelste 4 lopers mee in het grote teamklassement. Een mooie uitdaging dus! Inschrijfkosten zijn € 105 per team. Dit komt neer op slechts € 17,50 per loper. Dit is inclusief het officiële Utrecht Marathon shirt.
Klik hier om je in te schrijven voor de USP Team Run 2018.

Ontvangst
Voor alle deelnemers aan de USP Team Run RTV Utrecht 10 km is er een speciale ontvangst bij start/finish in het gebouw van de Hogeschool Utrecht (Heidelberglaan 7) met een hapje en een drankje.Scoor hier dus na de finish jouw welverdiende biertjes met korting. Er zijn kleedkamers en er is een bewaakte garderobe.

Parcours
De Utrecht Science Park Marathon start op de Cambridgelaan in het Utrecht Science Park. Het parcours biedt een afwisseling tussen de stad en de natuur aan de oostkant van de stad Utrecht.

Samen rennen voor KWF Kankerbestrijding
Filmpje Saskia: https://youtu.be/MtkCKzMvd28
Saskia: ‘Mijn vader vindt het ontzettend gaaf dat we met zoveel mensen meedoen voor KWF. Rennen voor kankeronderzoek is het minste wat ik voor hem kan doen’.

Vorig jaar kreeg de vader van Saskia te horen dat hij kanker heeft. Ze besloot iets te doen en meldde zich aan om te rennen voor KWF. Samen met haar studentenvereniging liep ze tijdens de Utrecht Science Park Marathon voor kankeronderzoek.

Elke 5 minuten..
Elke 5 minuten krijgt iemand in Nederland de diagnose kanker. Dat is 1 op de 3 mensen in Nederland. Jaarlijks overlijden 45.000 mensen aan de gevolgen van kanker. De ziekte is daarmee doodsoorzaak nummer 1 in ons land.

Maken een actiepagina aan voor jouw team
Samen hebben de Utrecht Science Park Marathon en KWF Kankerbestrijding een droom: dat niemand meer sterft aan kanker. Deel jij onze droom? En durf jij met jouw vereniging een fondsenwervende uitdaging aan?
Kom dan net als Saskia samen met je team in actie tijdens de RTV Utrecht 10 km en draag samen bij aan belangrijk kankeronderzoek van onderzoekers in het UMCU.
Als teamcaptain maak je een teampagina aan via: https://acties.kwf.nl/ikkominactie/5
Teamleden kunnen zich bij de actiepagina van de teamcaptain aansluiten. Voor vragen over de aanmelding kun je altijd terecht bij acties@kwf.nl

Win een DJ!
Houden jullie wel van een feestje? Het het team dat het meeste geld ophaalt voor KWF Kankerbestrijding wint een bezoek van een DJ op een door jullie zelf georganiseerd feestje. Kortom jullie regelen het feestje wij de DJ .
Minimale bedrag om je hiervoor te kwalificeren is een bedrag voor KWF van 1500 euro voor een team van zes personen.

Loop mee met de USP Hardlooptrainingen van Olympos
Wil je een scherpe tijd neerzetten en goed voorbereid aan de start verschijnen? En lijkt het je leuk om samen met andere studenten te trainen? Olympos biedt het hele jaar hardlooptrainingen aan in periodes van 10 weken. Klik hier voor meer informatie.


Deel deze pagina