Individueel

Er is een speciaal startvak voor alle deelnemers met een wedstrijdlicentie. Dit vak is uitsluitend te betreden als bij de inschrijving de licentiegegevens zijn vermeld. Dit vak is uitsluitend te betreden via de zuidkant van de startkooi. Dit vak wordt aangegeven met borden. Licentiehouders moeten dus NIET de startkooi betreden aan de achterkant.

Alle lopers ontvangen voor het inschrijfgeld een startnummer met Mylaps Bibtag tijdregistratiesysteem. Onderweg zijn er op afstanden vanaf 10km water en energiedrank posten van Powerbar.
Afhankelijk van de temperatuur zullen er ook sponsposten zijn.

De deelnemers op de 1 en 1,7km Wilhelmina Kinderziekenhuis Kidsrun, de ROC Midden Nederland 5km en de RTV Utrecht 10km ontvangen gratis een certificaat met finishfoto. De lopers op de Halve marathon en Utrecht Science Park Marathon kunnen tegen betaling een filmpje downloaden.

Uiteraard is er voor iedereen die finisht een medaille.
Voor zowel lopers als toeschouwers is er in samenwerking met 24COMS een speciale event app gemaakt voor Android en iOS. Deze app bieden we gratis aan! Gebruik deze app om altijd up-to-date te zijn. Vooral over het verkeer zijn er updates te verwachten.


Deel deze pagina