Deelnemen


Utrecht Marathon

Zondag 12 mei

Van de start tot aan de finish laat de Domstad zich van haar mooiste kant zien. De combinatie van stad, de toeschouwers en de sfeervolle muziek langs het parcours zorgen voor een unieke loopervaring. Ben jij op 12 mei 2019 één van de deelnemers? 

Inschrijven

Utrecht Science Park Halve Marathon

Zondag 12 mei

Vanaf het Utrecht Science Park loopt het parcours door de prachtige Utrechtse binnenstad, de singels en parken van de verschillende stadsdelen. Ga jij de uitdaging van een halve marathon aan in Utrecht? 

Inschrijven

1/4 Utrecht Marathon

Zondag 12 mei

De afgelopen jaren is de 10 km één van de populairste loopafstanden geworden. In de 38e editie van de Utrecht Marathon wordt deze afstand omgedoopt tot een echt rondje Domstad, zodat ook de 10 km lopers kunnen genieten van de unieke sfeer die heerst tijdens de Marathon in de binnenstad.

Inschrijven

KWF Mini Marathon

Zondag 12 mei

De KWF Mini Marathon is bedoeld om de jeugd (4 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport en loop je op een deel van het echte parcours van de Utrecht Marathon. Langs het parcours van 1,5 km staan er vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen, om zo iedereen naar de eindstreep te juichen!

Inschrijven

Student Run

Zondag 12 mei

Speciaal voor studenten staat er dit jaar een Student Run op het programma van de Utrecht Marathon. De afstand van deze run zal de 1/4 marathon (10,55 km) zijn. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 leden, ieder teamlid moet de gehele afstand lopen.   

Inschrijven

Hospital Run

Zondag 12 mei

De Hospital Run is een unieke manier om samen met collega's een sportieve prestatie neer te zetten. Bij de Hospital Run neem je als team (bestaande uit minimaal 10 deelnemers werkzaam in een ziekenhuis) deel aan de 1/4 marathon (10,55 km).

Inschrijven

Business Runs

Zondag 12 mei

Loop samen met je collega's de halve of 1/4 marathon van Utrecht. Behaal nu een sportieve prestatie met een team van minimaal 3 en maximaal 5 leden. Ieder teamlid loopt de gehele afstand. Geniet samen van de speciale Business Run locatie op het Utrecht Science Park. 

Inschrijven