Komende evenementen

KWF Kankerbestrijding

TEAM KWF is een unieke hardloopervaring ontwikkeld door KWF Kankerbestrijding. Als deelnemer ren je samen met ons voor het leven en tegen kanker.

Met een speciaal trainingsprogramma stomen wij jou klaar voor (een deel) van de Utrecht Science Park Marathon op 19 maart 2017. Een bijzondere loop dwars door het mooie Utrecht waarbij een van de hoogtepunten op de route de Dom is. Je wordt getraind door experts en BN’ers trekken je letterlijk de finish over. Naast je startbewijs krijg je vele extra’s zoals je eigen TEAM KWF shirt en supportteam tijdens het evenement.


Rennen voor kankeronderzoek

In ruil daarvoor vragen we je om 500 euro in te zamelen. Dit bedrag gaat direct naar wetenschappelijk kankeronderzoek. En dat is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland kanker. Met TEAM KWF Utrecht ren je voor onderzoek naar triple negatieve borstkanker. Patrick Derksen van het UMCU: ‘Het zou fantastisch zijn als deze groep patiënten een beter vooruitzicht kan worden geboden’. Patrick doet onderzoek naar uitzaaiing van kankercellen bij deze agressieve vorm van borstkanker.

Meer informatie https://utrecht.teamkwf.nl/

Schrijf je dan snel in en kies je afstand

Terug naar alle partners


Deel deze pagina