USP TeamUP estafette

Met je collega’s, sportteam of studiegenoten de marathon lopen? Speciaal voor medewerkers en studenten van instellingen en bedrijven op het Utrecht Science Park is het mogelijk om met een team deel te nemen aan de Utrecht Science Park Marathon. Met een team van vier mensen loop je de marathon in estafettevorm; elk teamlid loopt ongeveer 10 km.

Loop je met een team de hele marathon? Wij zorgen voor vervoer tussen de wisselpunten en zorgen dat je op tijd bij de finish bent zodat je als team gezamenlijk kunt finishen. Een andere optie is om met de fiets naar het 10 km punt te gaan. JeFiets stallen kan makkelijk aan het hek of bij de kampong parkeerplaats. De estafettelopers die bezweet aankomen kunnen een sportjack en/of broek overnemen van degene die gaat vertrekken, INCLUSIEF de fietssleutel van de geparkeerde fiets. Dan kan de bezwete loper ook meteen wat aantrekken en hoeft niet koud te worden tijdens het wachten op het shuttlebusje of op de fiets terug.

De mat van het 10km ligt na het wisselpunt. De 2e loper passeert dus de mat op ht 10km punt.

Etappes
De 1e etappe is 9,7km en loopt van de start bij de Cambridgelaan naar de kruising Koningsweg / Laan van Maarschalkerweerd.

De 2e etappe is 11,6km en loopt tot aan het 21,3km op de Sorbonnelaan.

De 3e etappe is 8,7km en loopt tot het wisselpunt bij kruising Koningsweg / Laan van Maarschalkerweerd.

De 4e etappe is 12,2km en loopt tot aan de finish.

Finish als team
Je kunt als team voor de laatste bocht verzamelen en de slotloper van je team opwachten. Je kunt dan als team gezamenlijk finishen. Loop wel naast elkaar over de finish, anders sta je niet goed op de foto.


Deel deze pagina